فرسودگی کاری یا برناوت که نتیجه مدیریت نادرست استرس مزمن کاریست بالاخره در سال 2019 توسط سازمان بهداشت جهانی رسما به عنوان یک بیماری طبقهبندی شد.
سه نشانهای که برای تشخیص این بیماری معرفی شده است عبارتند از:
- احساس خالی بودن از انرژی و خستگی مفرط
- فاصله ذهنی از کار، و یا پیدا کردن احساسات منفی زیاد به کار
- کاهش بازدهی کاری
استرس مزمن محیط کار، عبارت آشنایی برای خیلی از ماست. اما استرس در محیط کار تاحدی طبیعی است. از کجا بفهمیم که دچار فرسودگی کاری شدیم یا نزدیک به این سندروم هستیم؟ در این وبینار در مورد فرسودگی کاری یا سندروم برناوت که رایجترین بیماری روحی عصر ماست حرف میزنیم. علائم و نشانههایش را معرفی میکنیم و راهکارهایی را برای پیشگیری و مقابله با آن مطرح میکنیم. همچنین به بررسی عوامل ابتلای انسان مدرن به فرسودگی کاری و اثراتش بر سازمان و اقتصاد میپردازیم.
و در نهایت به معرفی سیاستهای میپردازیم که سازمانها میتوانند برای جلوگیری از ابتلای کارکنانشان به فرسودگی کاری بکار گیرند.
خانم رعنا جلالی، مشاور شغلی و مدرس مهارتهای حرفهای در شرکت Pegasus GmbH در برلین است. ایشان همچنین مدیرعامل شرکت مشاوران ایرانا که یک شرکت تجارت بینالملل بین ایران و اروپاست، میباشد.
این وبینار برای کارفرمایان و رؤسای شرکتها و سازمانها، همچنین کارآفرینان، کارمندان و افراد سختکوش و موفقی که در خطر فرسودگی کاری هستند، توصیه میشود.
سهشنبه 10 / 04 / 1399 ( June 30, 2020 )، ساعت 15:00 تا 17:00
هزینهی ثبتنام: ۳۰ هزار تومان
جهت ثبتنام به لینک زیر مراجعه کنید.
اگر خارج از ایران زندگی میکنید و در فرآیند ثبتنام با مشکلی برخورد کردید، از طریق آیدی زیر در تلگرام با ما تماس بگیرید : IranKnowledgeadmins@