کارگاه آنلاین «شخصیت ارزشمند من»

کارگاه آنلاین «شخصیت ارزشمند من»

❤️كارگاه «شخصيت ارزشمند من» ✨

اگر بدوني دنياي اون چطوره…
اگر بدونه دنياي تو چطوريه…
ديگه حرفاتون، كاراتون و فكراتون براي هم قابل درك تر ميشه😊
دانش شناخت شخصيت دنيا رو برات متفاوت ميكنه
هم خودت رو بهتر ميشناسي هم ارتباطات بهتر ميسازي..


يك كارگاه آنلاين معتبر علمي با حمايت پژوهشكده علوم شناختي ايران و موسسه بین‌المللی توسعه دانش فردای ایرانیان كه تمام جزييات متد مايرز-بريگز رو برات باز ميكنه و كاملا تعامليه و تا یک هفته بعد از اون در یک گروه تلگرامی با پرسش و پاسخ مطالب عمیق‌سازی میشه
.


با تدريس دكتر صديقه جوادپور و دكتر هدي منصوريان از پژوهشكده علوم شناختي ايران

زمان برگزاری: شنبه و یکشنبه 5 و 6 تیر ١٤٠٠ June 26 & 27, 2021

.IRST: 12:30 a.m. to 3:30 a.m

.AEST: 7:00 a.m. to 10:00 a.m

.PDT: 2:00 p.m. to 5:00 p.m

.GMT: 9:00 p.m. to 12:00 a.m

.EDT: 5:00 p.m. to 8:00 p.m

.CST: 5:00 a.m. to 8:00 a.m

ثبت نام برای کسانی که در ایران هستند: در سايت cognos.ir

اگر ساکن خارج از ایران هستید، لطفا برای ثبت‌نام به شماره 00989199494081 در واتساپ پیام دهید.

هزینه ثبت‌نام از داخل ایران: 250 هزار تومان

هزینه ثبت‌نام از خارج از ایران: 10 دلار


براي اطلاعات بيشتر در اینستاگرام با cognos.ir@ و در اینستاگرام و تلگرام با sedijava@ در تماس باشيد.

وبینارهای آینده ایران‌نالج

وبینار «تجربه‌ی دوباره‌ی زندگی؛ راهبری فردی»: یکشنبه 13 / 04 / 1400 (2021-07-04 )، ساعت 18:30 تا 20:00 (به وقت ایران)